Arø

Het plan was om de woensdag met de ferry naar Arø te gaan, maar het regent de hele dag om de haverklap. We lopen alleen nog even naar de vissershaven waar een boot gezonken langs de kade ligt. We zijn benieuwd of er al aan gewerkt wordt. Maar er is alleen een drijvende afscheiding toegevoegd om de lekkende diesel tegen te houden.


Donderdag is het goed weer en pakken we alsnog de ferry. Met een blik op de kaart zoeken we een wandelroute uit. Het is zowaar heerlijk weer en we genieten van de wandeling langs de kust. Mooie vergezichten en klauteren over de stenen langs de kust wisselen elkaar af. Uiteindelijk lopen we nog een stuk extra en maken er een leuk rondje van. Via het dorpje in het midden van het eiland lopen we weer naar het haventje. Nadat we met de ferry weer terug zijn gegaan sluiten we de dag af met een kebabmix en een ijsje.