Bas op de foto

Het is alweer even geleden dat we een berichtje gemaakt hebben.
Eigenlijk beleven we niet zoveel meer, thuis is het een stuk minder avontuurlijk dan op de boot. We genieten wel weer van het in Nederland zijn.
Alleen die kou daar kunnen we nog steeds niet aan wennen.

De jongens gaan naar school en hebben hun draai weer gevonden. De eerste toetsen zijn alweer gemaakt.
Bas zag er wel een beetje tegenop. Vooral de gelimiteerde tijd, het snelle schrijven en na het studeren pas de volgende dag de toets maken was hij niet meer gewend. Op de boot leerde hij en maakte meteen zijn toetsen, dan zat het er nog vers in. Gelukkig viel het achteraf wel mee. De resultaten zijn goed en Bas kreeg zelfs een complimentje van zijn mentor en coördinator. Altijd leuk om te horen, zeker als je een jaar afwezig bent geweest.
Tim heeft de feestelijke uitreiking van zijn propedeuse alweer even achter de rug, hij vond het erg leuk dat ze aan hem hadden gedacht. Vorig jaar zaten we in Portugal en zodoende kon hij er toen niet bij zijn.

Joke is vorige maand jarig geweest en dat geheel in stijl gevierd met een taart met natuurlijk een dolfijn erop.








Het gedoe rondom de schade van de boot is inmiddels achter de rug. Begin november gaf de verzekeringsmaatschappij duidelijkheid. Door de vertraging was het niet meer mogelijk om de boot te repareren, dat gaan we nu in het voorjaar doen als er weer plek is in de botenloods.

Bas heeft inmiddels een interview gehad voor een artikel in het Onderwijsblad (een vakblad voor docenten). Vandaag kwam de fotograaf langs, gelukkig was het mooi weer en had Bas in zijn tussenuren de tijd om te poseren. We zijn benieuwd en plaatsen het artikel te zijner tijd op de site.