In de krant

In de Lux-bijlage van het NRC van zaterdag 31 augustus staat een artikel over vertrekkers. Wij zijn hiervoor ook geïnterviewd, Johan heeft het interview telefonisch in Engeland gedaan. We staan erin, met een foto die in Nederland is gemaakt door Merlijn Doomernik. We vinden het een leuke erkenning dat het toch wel bijzonder is wat we hebben gepresteerd.

Het artikel staat op bladzijde 6 t/m 8:
Beluga-bemanning in het NRC

Bas komt nog in de nieuwsbrief van de Wereldschool en er loopt nog een contact over een artikel over Bas in het Onderwijsblad (een vakblad voor docenten).

We zijn met Bas naar de onderwijscoordinator van zijn school in Nederland geweest, met de rapporten van de Wereldschool. Hij heeft voor alle vakken een dikke voldoende en gaat gewoon over van VWO-5 naar VWO-6. Ook dit mag best worden beschouwd als een bijzonder prestatie!