Zaterdag 10 augustus

Aan alles komt een einde, dus ook aan ons rondje Atlantic. Het laatste stukje over zout water zit er aan te komen. We komen zaterdag 10 augustus rond 12 uur aan bij de sluis van IJmuiden, zullen vervolgens naar binnen gaan en komen dan weer op zoet water. Jachten worden in de kleinste sluis aan de zuidkant geschut. We zullen vervolgens een paar uur afmeren aan de kade direct voorbij de sluis. Wie zin heeft om even langs te komen is natuurlijk welkom.

Na een paar uur zullen we weer onderweg gaan, op weg naar jachthaven Kempers Leimuiden. We zullen de route via Haarlem volgen. We verwachten de 12e weer voor het eerst ons huis te aanschouwen. Hebben we er zin in? Nee, en toch ook wel natuurlijk. We hebben een fantastische reis gemaakt en het is goed zo. Als we thuis zijn, gaan we ook weer op zoek naar werk. We weten nog niet wat precies, eigenlijk is alles goed dus we zien wel.