Inklaren en foto’s toegevoegd

Gisteravond zijn we lekker op de boot gebleven, eerst eens even wennen aan de compleet andere wereld waarin we terecht zijn gekomen. We hebben buiten in de kuip gegeten (morgen gaan we uit eten) en genoten van een bijzonder prachtige zonsondergang. Het leek wel een filmdecor van de film Out of Africa.

Maandagochtend, we worden om 8 uur wakker. Het scheelt natuurlijk dat we de klok weer een uur terug hebben mogen zetten (nu 2 uur tijdsverschil met Nederland) en dat we gisteravond vroeg naar bed zijn gegaan. We hebben allemaal lekker geslapen.

Na het ontbijt en de koffie gaan we inklaren, met de bijboot naar de kant en dan uitzoeken waar we ons moeten melden. We lopen naar het gebouw van de maritieme politie, een aardige agent wijst ons wat we moeten invullen.
Daarna naar de immigratie, we krijgen allemaal een stempel in ons paspoort. Even later staan we weer op straat, we zijn nu officieel in de Kaapverdie. Nog even water halen en een broodje kopen en weer terug naar de boot om te lunchen.Daarna internettoegang gekocht en de blog bijwerkt met foto’s van de afgelopen dagen.