Shop till you drop en een beetje bijkomen

De afgelopen week zijn we bezig geweest met de voorraad eten en drinken inslaan en een plekje geven in de boot. Het was letterlijk shop till you drop, we zijn helemaal gesloopt aan het eind van de week. Telkens nadenken hoeveel van iets, is het typisch iets nederlands en nergens anders te koop? Zoveel mogelijk papieren verpakking verwijderen, dus onder andere hagelslag en pannenkoekenmeel in petflessen. En dan zodanig in de boot opbergen dat we het ooit weer kunnen terugvinden.
Johan en Tim gaan op zaterdag de laatste zonnecellen monteren, het lijkt steeds meer op een echte vertrekkersboot. Zondag houden de mannen rust, kunnen ze ook een beetje bijkomen.

Joke vermaakt zich ondertussen met een spirituele workshop met allemaal kleurtjes en geurtjes. Heerlijk ontspannen en nieuwe ideeen opdoen voor onderweg (massage voor de bemanning en eerste hulp bij zeeziekte).