Oefenen

Bas had een ontsteking aan zijn grote teen, na diverse antibiotica-kuren stuurt de huisarts ons door voor een kleine operatie. Na wat heen en weer bellen kunnen we de volgende dag terecht, helemaal super. Joke kan gelijk haar EHBO oefenen. Bas gaat uit verveling een Engelse samenvatting maken van de website. Hij maakt ook maar meteen een eigen variant van de website, dat heeft hij geleerd bij het vak Informatica. Al met al heeft de pech dus toch een hoop voordelen.

Ondertussen wordt het huis steeds leger en de boot steeds voller. Alles wat we de afgelopen jaren verzameld hebben, verhuist naar de boot.
Vandaag is het rustig weer, tijd om de gennaker van Henk en Marga te testen. Het is een prachtig mooi zeil, even oefenen met hijsen en strijken, maar dat hebben we snel onder de knie. In de voorpunt bij onze bedden vinden we nog een prima plekje. Die plek was eigenlijk gereserveerd voor printer, maar het zeil is groter dus die krijgt voorrang.