Orde in de chaos

Na de laatste grote klussen kunnen we beginnen met de inventarisatie van alle spullen die aan boord rondslingeren. Gewapend met een stapel plastic boxen en doosjes gaan we aan de slag. Alles wordt opgeschreven, opgeborgen en de dozen worden gecodeerd. We vinden van alles terug, wat we al lange tijd kwijt waren. Onnodige spullen gaan mee naar huis, alhoewel het wel een hele klus is om te besluiten of iets nuttig is of niet en hoeveel we van iets meenemen.
Aan het eind van de week hebben we een redelijk georganiseerde boot en de conclusie dat we nog 7 grote boxen bij de Hema gaan aanschaffen.

Eerder in de week zijn we bij een groothandel langs geweest om ons eens te orienteren wat ze daar zoal hebben en wat we dan volgende week groots kunnen inslaan. Al rondlopend komen we meteen in de verleiding om alvast wat spullen mee te nemen, citronella lampenolie (eindelijk gevonden), 36 flessen spiritus om op te koken, muesli-repen in de aanbieding, 50 aluminium schalen voor op de bbq en een hele stapel plastic dozen. Genoeg inspiratie om thuis eens een grote boodschappenlijst te maken.