Pakketjes

De uitzoeksessie van de kaarten leverde toch nog wat nieuwe inzichten op. Niet alle kaarten zijn WSG84 (coordinatenstelsel op kaarten) en voor sommige gebieden hebben we alleen overzichtskaarten zonder details. Nu hebben we ook elektronische kaarten, maar die gebruiken we vooral als ondersteuning. De kaartplotter heeft een klein beeldscherm en we hebben niet genoeg energie om een laptop met een groot beeldscherm de hele tijd aan te laten staan. Tenslotte zijn we ook een beetje wantrouwend, computers zijn net mensen soms hebben ze er gewoon geen zin in (weten we uit ervaring). Maandag een aantal kaarten besteld in Engeland en vrijdag al in huis.

In Duitsland hebben we verlengkabels besteld voor de zonnepanelen, handig om ze los te kunnen koppelen in geval van storm. In mijn beste Duits mailtjes gestuurd en wonderwel vandaag een pakket met de juiste kabels.





’s Middags nog even langs de apotheek om de medicijnen op te halen. We vallen wel op met een volle tas, dat leveren ze niet iedere dag. Erica geeft keurig uitleg en wenst ons een hele goede reis.








Morgen misschien de pakketjes met de bevestigingsklemmen voor de zonnepanelen. De postbode heeft er maar druk mee.