Afstrepen

Waar zijn we zoal mee bezig? De agenda staat behoorlijk vol met afspraken, elke dag even checken of we niet iets vergeten. Tandarts bezoeken (mijn jas die ik al bijna een week kwijt was daar weer gevonden), medicijnen regelen, de laatste vaccinaties halen en af en toe ook nog even naar de boot.

Het heklicht zit eindelijk op zijn nieuwe plek, het zat de windvaan in de weg. De plankjes onderin de voorbilgen zijn gezaagd, in elkaar gezet en geverfd (toevallig nog dezelfde kleur als de bilge). Dan heeft alles wat we erin stoppen droge voetjes, in geval van kleine lekkages.

De extra tank die we ooit ingebouwd hadden blijkt toch niet geschikt als dieseltank, het deksel zou teveel geur doorlaten. Dus hup de zaag erin, slingerschot eruit en deksel verder opengezaagd. Nu hebben we een mooie aluminium bak, die voor opslag van drinken kan dienen en in geval van onweer als kooi van Faraday.
Als we thuis komen kunnen we weer een paar dingen afstrepen. Nog maar twee echte bootklussen op de lijst!