Cadeautje van Rijkswaterstaat

Inmiddels zijn we zover dat we toe zijn aan de leuke klussen, gordijnen uitzoeken etc. (ja, vrouwen vinden dit leuke dingen).
De patrijspoorten willen we ook verduisteren, niet met gordijntjes maar met muismatten. Idee van Bas toen we vorig jaar in de Ikea liepen te winkelen. Voor het vastmaken hadden we zuignapjes bedacht, maar dat bleek nog niet zo makkelijk. De standaard zuignapjes zijn nogal kort. Toen we op de Hiswa waren bij de stand van Rijkswaterstaat kregen we een iStand cadeau. Dat bracht Johan op het idee om deze zuignapjes voor de muismatten te gebruiken en niet voor de iPod zoals eigenlijk de bedoeling.


Echter hoe kom je nou weer aan 12 van die gadgets? Gewoon een mailtje sturen aan RWS en zowaar vandaag krijgen we een dikke envelop met nog meer iStands. Koos van RWS heel hartelijk dank, we zullen heerlijk slapen dankzij jullie geweldige service.