Binnen klusjes

“Kijk nou, Sinterklaas is geweest”, roept Johan als hij onder ons bed duikt om de opbergkasten voor de jongens te voorschijn te halen. Elke keer als we weer iets gekocht hebben wordt het onder bed gelegd. Dat is inmiddels al een hele verzameling geworden en sommige aankopen zijn we allang weer vergeten.
Ondanks het koude weer, zetten we ons ertoe om ook deze week weer de nodige klussen te doen. Deze keer dus de achterhutten inrichten, een leuk klusje dat relatief snel klaar is met een mooi resultaat. Allebei de achterhutten hebben nu drie opvouwbare hangkasten naast elkaar en een cabin bag (het nachtkastje). Genoeg opbergruimte voor alle t-shirts en korte broeken.


Nu de versterking gereed is kunnen we ook afvoerslang van de bilge voor in de boot aanbrengen. Het valt ons elke keer weer op hoe dik de romp is. De zijkant van de kajuit is minimaal 2 cm dik, de huiddoorvoer die we eerst wel erg lang vonden past precies.
Zo dat is nu echt helemaal klaar, we kunnen weer twee klussen doorstrepen op onze lijst.