Alphen a/d Rijn

Beluga verlaat voor enige tijd de haven aan de Westeinder plassen.
Op maandag worden we verwachten in Alphen a/d Rijn bij de mastenmaker. Er wordt een versterking aan de onderwanten toegevoegd (hierover later meer), een extra oog voor de fokkeboom geplaatst en nog een paar kleine klusjes gedaan.
Zondag varen de mannen de boot naar Alphen, het is een koude dag en de rest van de week blijft dat zo.

Dapper werken we door aan onze eigen klussen, zolang we in beweging blijven gaat het wel. We zijn vorige week behoorlijk verwend en vinden de huidige temperaturen van 8-10 graden maar helemaal niks.
Johan maakt de rand rond het voorluik af en Joke is bezig met tapijt plakken in de achterhutten, de achterwand was ooit bekleed maar dat was door de vorige eigenaar verwijderd en er was nooit meer iets aan gedaan. Een nieuw tapijtje staat prachtig en de afwerklatjes kunnen eindelijk weer op hun plek. Het resultaat van beide klussen ziet er prachtig en strak uit.